Vito Eme is a Chilean-Swedish hiphop and reggaeton artist. He has performed in clubs around Europe and at big festivals, and in Chile he’s flexed his muscles at some of the biggest clubs, including El Huevo and Club Bucarest during his tour 07/08. He is independent and collaborates with artists worldwide. He is currently working on the next two singles to complete a trilogy as part of his solo project.
For more info or contact mail at: VITOEME@GMAIL.COM

torsdag 5 augusti 2010

Vito Eme Featured @ Poplife Magazine
















Yes sir!!!
Kom med i Agusti nummret av Poplife Magazine, måste säga att jag blev riiiktigt nöjd, de skiitfett! Ni ser mig tala ut om min bakgrund och om min singel som jag puschar för fullt!

Stort Tack till Camilla som hookade upp mig, och stort tack till Poplife Magazine. Tidningen finns i de flesta välsorterade kiosker och butiker som Pressbyrån tex, gå och haffa ditt ex, inte bara för att jag är med utan för att det är en BRA tidning!

För att besöka Poplife's hemsida klicka nedan:
PopLife Magazine

söndag 1 augusti 2010

Vito Eme Ft Eboi - Overdose (SNR UK REMIX)

Yes sir, nu är den ätligen här. SNR PUBLISHINGS egna UK REMIX av min singel OVERDOSE FT EBOI.
Remixen är en blandning av Electro, Grime, med Latin influenser redo att släppas ut i England och runt om i världen för gratis nedladdning. Så varsågod gott folk, ladda ner den och njut för den e riiiktigt feeeeet!!!

SNR PUBLISHING har jobbat hårt för att få fram ett bra sound som konkurrerar mot andra i U.K Måste säga att jag är väldigt nöjd över samarbetet med dessa herrar, proffsiga och snabba i sitt jobb... Special Thanks till Ed Sole & Rai som gjorde verklighet av allting och visade mina verk för sina arbetspartners, big ups grabbar! Lets go get it!!! The world is ours! BOOOM! Är det minsta man kan säga om remixen, den e riktigt nice och hålls just nu på att skcikas runt till dj's och andra industrimänniskor i U.K samt att vi nu officiellt påbörjar puscha den på allvar!!!

För att besöka SNR PUBLISHINGS hemsida klicka på linken nedan, där finner du info om dem och om mig och självklart våran version av min Singel...

SNR PUBLISHING WEB

Och direktlänk till remixen på länken nedan:

Vito Eme Ft Eboi - Overdose (SNR UK REMIX)

//Vito Eme